Manuskriptvurdering

Manuskriptvurdering er til dig, der har brugt for et ekstra sæt øjne til at se på din bog og vurdere, om den er på rette vej.

Du har brug for en manuskriptvurdering, hvis:

  • Du er i gang med et manuskript til en bog. Det er ligemeget, om du har en synopsis, et par kapitler, eller en hel bog. Du vil vide, hvad der fungerer og ikke fungerer, så du kan gøre fortællingen endnu bedre.

På den måde kan du bruge manuskriptvurderingen uanset stadiet.

Sådan hjælper jeg dig

Jeg vil hjælpe dig med at give din bog et løft, ved at give dig konstruktiv og grundig feedback. Jeg ved, hvor svært det er at blive udgivet, og vil hjælpe dig til at gøre dine chancer endnu bedre.

Når jeg får din bog (eller dele af den) i hånden, kigger jeg først og fremmest på, hvad din genre er. Hver genre stiller krav til struktur, scener og fortælleteknikker. Jeg ser på, om du er tro over for din genre, eller om du mangler et væsentligt element.

Dernæst analyserer jeg dit manuskript fra et makroperspektiv og et mikroperspektiv.

Fra et makroperspektiv ser jeg på, om din bogs overordnede struktur, plot og flow følger den rigtige opbygning. Her slår jeg ned på, hvor manuskriptet fungerer rigtig godt, og hvor det fungerer knap så godt.

Fra et mikroperspektiv, ser jeg på, hvordan sproget, såsom beskrivelser, karakterer, dialoger og tone, kan styrkes. Her vil jeg markere, hvis der er noget, du skal uddybe, rykke eller slette.

Du får en grundig overordnet vurdering af dit manuskript, der kan hjælpe dig til at forstå, hvad der fungerer og hvad der ikke gør. Vigtigst af alt får du nogle værktøjer med hjem, så du kan rette dig selv.

Du får dine rettelser tilbage

Som freelance redaktør læser jeg dine manuskriptsider grundigt igennem og skriver kommentarer igennem hele manuskriptet. Så kan du gå hjem og implementere ændringerne.

Jeg følger dig gerne gennem din proces, men du kan også bruge mig en enkelt gang.

Har du kun brug for at få redigeret det sproglige igennem? Så er en Redigering måske noget for dig. Eller har du måske fået redigeret dit manuskript færdigt, men mangler en til at læse korrektur? Så prøv i stedet Korrekturlæsning.

Vil du vide mere om mig? Så kan du læse mere her.

Kontakt mig her nedenfor på email, hvis du har spørgsmål eller overvejelser.

(Visited 785 times, 1 visits today)

Latest From The Blog